Sport Engros
Sport Engros AS, Velkommen til vår nettbutikk!
Sport Engros har et trykkeri hvor kunden får levert "ferdig pakke" med tall, reklame, klubblogo og brodering. Vi legger stor vekt på produktkunnskap!

>> Besøk nettbutikken til Sportengros.no!
Sport Engros - nettbutikken med alt av utstyr
Som idrettsklubb, bedrift eller forening vil du garantert sette pris på det vi skal fortelle deg om nå - nemlig sportsbutikken Sport Engros på nett!

Sport Engros er en unik og stor leverandør av alt tenkelig utstyr til alle mulige idretter, som for eksempel fotball, håndball, innebandy. Nettbutikken tilbyr også gunstige priser på alt annet utstyr, som medisinske hjelpemidler og kjegler
For deg som har ansvaret for innkjøp av utstyr til idrettslaget bør du definitivt ta turen innom Sport Engros. De har altså valgt å fokusere i den retningen hvor det ofte gjøre store innkjøp, slik at prisene kan presses til bristepunktet. De ansatte i klubben eller bedriften kan også selv ta turen innom butikken og få gode betingelser på sine "private" innkjøp.

Gode betingelser for klubber og bedrifter
Trykking av drakter og annen bekledning kan være svært kostbar dersom det gjøres i etterkant av innkjøpet. Sport Engros har eget trykkeri som tar imot din bestilling og sørger for at utstyret blir helt komplett, med både reklame, klubblogo, draktnummer og eventuelt spillernavn. Med lang erfaring og dyktig personale er du sikret en utstyrspakke med kvalitet fra øverste hylle.

Av produkter tilbyr Sport Engros det meste av treningsbekledning, drakter, baller, køller, sko og spesialutstyr til målvakter og tilsvarende. Butikken har det meste av moderne utstyr fra mer ukjente aktører i markedet, noe som gjør at prisene kan holdes lave.

Bedriften har også en svært hyggelig visjon som gir mye tilbake til idrettsforeningene. Den går ut på at hele 20% av kjøpesummen går tilbake til foreningens medlemmer, slik at du i praksis alltid får en femtedel av prisen i avslag når du handler hos Sport Engros. Med utvalgte rabatter på utstyr som hører til den aktuelle idretten som klubben din driver med, behøver du vel ikke lengre lete etter din neste forhandler for sportsutstyr?

Sport Engros
Sport Engros
Sport Engros
Skruvat
© 2013 - 2020, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart