Wishbox.no
Wishbox.no - La Norge overraske deg!
Wishbox gjør det lettere å gi bort en opplevelse i gave. Det har tidligere vært vanskelig å booke en opplevelse på vegne av noen man ønsker å overraske.

>> Besøk nettsiden til Wishbox.no!
Wishbox.no - Omtale av nettbutikken
Er du på utkikk etter gaven til den som har alt, eller til den som virkelig trenger en opplevelse utenom det vanlige? Da bør du sjekke nettbutikken Wishbox.no, som selger nettopp dette.

Her kan du kjøpe gavekort til aktiviteter og opplevelser i alle kategorier, enten gaven skal gis til noen som trenger et rolig opphold på skjønnhet og velvære, eller litt mer fart i sport og aktivitetsklassen.

Wishbox.no selger gavekort til alt fra en komplett dag på spa med ansiktsbehandling og mer til, til en opplevelse som å kjøre i tanks. Eller hva med pistolskyting og vinsmakingskurs - eller kanskje kjøring av en sportsbil? Alle disse opplevelsene tilbys, og det eneste du må gjøre er å bestemme deg for hva som passer best.

Klarer du ikke bestemme deg for det, så kan du faktisk kjøpe et generelt gavekort der mottageren selv bestemmer hvilken opplevelse han vil ha. Det er nettopp dette som er så genialt med Wishbox - at man både kan gi og få en gave som faller meget i smak.

Gavekortene blir dessuten pakket inn i en flott eske, slik at den er hyggelig å gi. Prisnivået er meget varierende avhengig av hvilken opplevelse man vil gi bort, men generelt må vi kunne si at Wishbox.no har et meget godt og variert tilbud.

Omtale av Wishbox.no
MaxGodis
© 2013 - 2019, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart