dampshop
DAMPSHOP.NO
Dampshop.no er en norsk nettbutikk for e-sigaretter, tilbehør og dampvæske uten nikotin- Les vår omtale av Dampshop.no!

>> Besøk nettbutikken til Dampshop.no!
Dampshop.no - Omtale av nettbutikken
Nå kan du utfordre smaksløkene med en rekke spennende smaker; cola, ananas, kakao, energidrikk eller hasselnøtt - for å nevne noen av de mange e-juice/dampvæskene som Dampshop har å tilby.

E-sigaretter åpner faktisk for en hel verden av smaker, og det beste av alt; du slipper vond hoste, dårlig ånde, piping i brystet og nedsatt kondisjon! Klikk deg inn på dampshop.no - en norsk nettbutikk for e-sigaretter, som setter kunden i høysetet.

Dampshop lagerfører alle sine varer i Norge, noe som innebærer rask levering, ingen toll eller andre avgifter og dersom du bestiller for over 400,- får du i tillegg gratis frakt!

Hvordan fungerer det, spør du? En E-sigarett består i hovedsak av to deler: en batteridel og en fordamperdel. Når du aktiverer e-sigaretten vil batteriet gi strøm til fordamperen, dampvæsken blir da umiddelbart varmet opp og damp blir produsert.

Denne dampen kan innhaleres på samme måte som ved bruk av vanlige sigaretter - men det beste av alt: du eksponeres ikke for de mange helsemessige problemene som er forbundet med tobakksrøyk!

Besøk dampshop.no i dag for å scrolle deg gjennom det store utvalget av e-sigaretter, dampvæske/e-juice og tilbehør!

Omtale av Zendesign.no
Skruvat
© 2013 - 2020, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart