Friår i Sør-Amerika
Sør-Amerika strekker seg fra Panama og helt ned til Argentinas spiss, som peker direkte mot Antarktis. Sør-Amerika er også det fjerde største kontinent. Det betyr at du kan se og oppleve mye forskjellig. Det gjelder både temperaturer, dyrearter, natur og kultur.

Sør-Amerika er derfor perfekt hvis du gjerne vil oppleve mye i ditt friår. Her får du en oversikt over hvilke land du blant annet kan glede deg til å oppleve, hvis du velger å ha friår i Sør-Amerika.

Brasil er et av de landene som du sikkert har hørt mye om. Landet er nemlig kjent for å ha litt av det hele: adventure, vakker natur, samt fargerik kultur og byliv.

Bolivia er mest kjent for den legendariske saltslette, Salar De Uyuni, som er verdens største. På klare dager speiler fjellene seg så tydelig i saltsletten at du nesten ser dobbelt.

Colombia er et perfekt land å utforske som backpacker. Her kan du blant annet oppleve en underjordisk katolsk kirke og høre om landets historie på spennende museer. Du kan også rappellere, kjøre ATV eller se verdens høyeste palmer fra taket på Jeepen.

Ecuador kalles midten av verden, fordi ekvator går gjennom landet. Liker du dyr, så er Ecuador den perfekte destinasjon i Sør-Amerika. Her kan du nemlig gå på oppdagelse i Amazonas jungeliv eller på Galápagosøyene.

Peru må du heller ikke gå glipp av. Mange av Sør-Amerikas toppattraksjoner ligger nemlig her. Inkastien til Machu Picchu er et av verdens mest vidunderlige fjellturer.

Det er også i Peru du kan oppleve Rainbow Mountain med sine mange farger som er formet av mineraler.

Befolkningen i Sør-Amerika er ikke så god i engelsk, og derfor kan det være en god ide å reise med en gruppe med Adventureno tilbyr. Finn gruppereiser med Adventureno i ditt friår her.
Nettbutikk tips
Skruvat
© 2013 - 2020, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Friår i Sør-Amerika