Finn riktig vaskemaskinen for deg
Er du på jakt etter en ny vaskemaskin, men vet ikke helt hvilken modell du skal gå for? Vaskemaskinen er en stor del av hverdagen vår, og det er viktig å finne en som oppfyller dine krav.

Det er mange forskjellige modeller å velge mellom, så du bør ta deg god tid til å se hva som finnes der ute. Vi har laget en guide for deg som skal kjøpe en ny vaskemaskin. Her kan du lese om forskjellige ting som er viktig å tenke på før du investerer i en helt ny maskin.

Før du starter jakten på en vaskemaskin
Før du begynner å lete etter en ny vaskemaskin, er det lurt å måle dybde, høyde og bredde på stedet der vaskemaskinen skal stå. Etter å ha gjort dette, kan du allerede luke ut de vaskemaskinene som ikke vil passer etter dine mål.

Det er også en god idé å få en oversikt over markedets beste vaskemaskiner. Du kan for eksempel lese brukeranmeldelser av forbrukere eller se på vaskemaskinene som er best i test.

Kapasitet
Det neste steget er å tenke på vaskemaskinens kapasitetet. Hvor mye klær vil du ha plass til i maskinen? Mengden måles i kilo i forhold til tørt tøy. I gjennomsnitt bruker vanlig forbrukere  mellom 4 kg til 12 kg når de vasker klær. Men hva som passer deg best, kommer an på antall personer i husstanden og hvor ofte dere vasker klær.

Hvilken energiklasse ønsker du?
Vaskemaskiner kommer i energiklasser mellom A+++ til D. Den beste energiklassen some finnes på markedet i dag er A+++, og er merket med en prosentandel av hvor mange prosent energi som spares i forhold til den høyeste energiklassen.

For eksempel kan en vaskemaskin være merket med A+++ -50 %. En energieffektiv vaskemaskin kan lønne seg i det lange løp for både lommeboken og miljøet.

Spesialprogrammer og spesialfunksjoner
Til slutt, før du tar et endelig valg, bør du tenke på om det er noen spesielle programmer eller funksjoner du vil ha. I dag  er det mange forskjellige programmer å velge mellom. En funksjon som er veldig populær er automatisk dosering.

Her doserer vaskeprogrammet automatisk den nøyaktige mengden vaskemiddel du trenger til klesvasken. Vaskemaskinene har også blitt teknologisk smartere med årene. Smarte vaskemaskiner kan styres og overvåkes på mobilen via trådløs tilkobling.

Det finnes også allergiprogram som gjør livet lettere for allergikere, hvor klærne dampes.
Vinn den nye iPhone 15
© 2013 - 2023, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Nettbutikk nyheter
Mest populære nettbutikker
Gratis vareprøver
Beste nettbutikk
Beste Norske nettbutikker
Nettbutikk tips
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Leker, babyutstyr
Bildeler, tilbehør
Blekkpatroner
Briller, linser og solbriller
Bokhandel
Dyreutstyr
Lyd, bilde, mobil
Erotiske produkter
Gadgets & Gaver
Hvitevarer
Billige klokker
Klesbutikker
Sminke, parfymer
Sportsutstyr butikker

Annonse