Nettbutikk betalingsløsninger
På denne siden vil du finne informasjon om hvordan du kan trygt betale for varer du kjøper i nettbutikker! Se vår oversikt over de beste betalingsmetodene!

Send oss tips om andre kjente betalingsmetoder på nett!

Betalingsmetoder
Betaling over internett
Prisen på produktet / tjenesten er viktig, men langt fra det viktigste. Å gi god service, hjelpe kunder som har problemer er slik at du får et godt forhold til kunden og kan være mye mer effektivt enn å senke prisen.

Postoppkrav
Nettbutikken sender pakken, og kunden vil motta et varsel i postkassen/mobilen sin. Kunden plukker opp pakken mot betaling.

Kortbetaling
Dette er kanskje den enkleste måten for alle involverte. Noen kunder er fortsatt litt motvillige til kortbetalinger og synes det virker usikker. Kortbetaling har blitt mer sikkert, de fleste nettbutikker krever BankID, detter oppretter du i banken din.

PayPal
Har du allerede har en PayPal-konto? Å foreta betalingen, vil du bli videresendt til PayPal siden. Etter at betalingen er utført vil du automatisk tilbake til nettbutikken.

Har du ennå ikke en PayPal-konto? Hvis du ønsker å betale for bestillingen din uten å gi kredittkortnummeret ditt, kan du gjøre betalingen sikkert gjennom PayPal.

For å gjøre det må du først åpne en PayPal-konto (gratis) hos PayPal. Deretter kan du fullføre den enkle betaling for bestillingen din ved å skrive inn e-postadressen og passordet til PayPal på betalingssiden.

Åpne en PayPal-konto er gratis og uten gebyrer til kunden. Opprett din konto hos PayPal
Anbefalte betalingsmetoder
Skruvat
© 2013 - 2020, BesteNettbutikk.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart